Hvorfor er det en god ide at få lavet en tv-inspektion af din kloak?

Selvom vi besidder en omfattende viden som autoriseret kloakmester, kan vi desværre ikke altid være sikker på, hvad der egentlig foregår nede i jeres kloak

Der kan både være tale om skader, fastgroet rødder, eller I kan have fået uventede gæster. Så hvis i går med en mistanke omkring at der er noget som det ikke skal være, vil en hurtig og effektiv tv-inspektion være en fremragende løsning, til at afklare jeres mistanke.

Hvad er en tv-inspektion?

En tv-inspektion, er hvor vi ned sænker et lille kamera, hvor igennem operatøren optager film & tager billeder af jeres kloakrør.

Når vores operatør fortager en inspektions af kloakken hos jer, viser tv-inspektionen ofte at tingene kan løses med en kloakspuling, især hvis I husker at få det gjort, hvis i bor i et ældre hus, da jeres kloak som oftest følger husets alder.

Med en tv-inspektion sikre du også at der kun bliver gravet i haven eller langs fundamentet hvis det er nødvendigt.

Tv-inspektion af dine kloakrør på en moderne & effektiv måde.

Skidt, Snavs, Skadedyr & regnvand er de mest hyppige årsager til at du oplever problemer med din kloak.

Når Du oplever at din kloak lugter, kan disse nævnte tilfælde ofte være problemet, og lader du der gå for lang tid, inden du gør noget ved det, kan det ofte ende ud i at I står med en tilstoppet kloak, og det kan blive en dyr fornøjelse for dig & husstanden.

Men mange gange kan du komme problemer til livs i tide, ved at få fortaget en tv-inspektion af jeres kloak, for at se om de er nedslidte og der er begyndende huller. 

Vi ser det som vores fornemste opgave at tilbyde dig genefri og professionel kloakservice, som ikke bare afhjælper dine problemer nu og her, men som også giver dig et langvarigt og holdbart resultat.

Vi sender gerne en erfaren og høflig specialist hjem til dig, hvis du har brug for hjælp til kloakservice i dit hjem. Giv os et kald på 70 777 854 inden det er for sent – vi sidder klar til at hjælpe dig igennem netop den situation, som du befinder dig i.

Du ringer – vi kommer og levere et stykke topprofessionelt arbejde.

Ingen kloak er ens.

Kloak-info er DIN ekspert i kloakservice. Har du behov for kloakservice?

Vi garanterer dig en professionel løsning. Hos Renkloak tilbyder vi topmoderne kloakservice til private kunder på Sjælland – uanset om du har behov for os i Køge, Ballerup, Lejre eller Taarnby, Igen opgave er for små.

For som et gammelt ordsprog siger ”mange små bække bliver til en stor Å”.