Skal din kloak have en slamsugning, så benyt dig af #1 på trustpilot.

Vi har igennem de sidste 10 år, vundet vores kunders tillid, derfor ligger vi også nr. 1 på trustpilot når det kommer til slamsugning og kloakservice på Sjælland. Allerede da vi grundlagde virksomheden, låste vi os fast på en række stærke værdier som, at en aftale er en aftale og at vores arbejde ikke er fuldført før vi selv er 110% tilfredse med resultatet – fordi så er du som kunde det som regel også.

Det lyder i realiteten også kun retfærdigt, at man behandler ens kunder, som var man selv kunde. Men ikke desto mindre er vores kunder og deres tillid til os den primære årsag til, at vi i dag kan kalde os #1 Kloakmester på Trustpilot. Og vi kunne ikke være mere stolte, men med det i mente, så gør det også at vi vågner hver morgen, og er klar til at udfører det perfekte arbejde for jer.

Kunden i centrum.

På nuværende tidspunkt har vi mere end 500 tilfredse kunder, der allerede har skrevet om deres oplevelser med os, hvilket unægteligt gør os sindssyg stolte., og gør at vi altid vil gøre vores ypperste for at opretholde de gode kunde oplevelser.

I er grunden til at vi hver morgen vågner, med et kæmpe smil på læben. Men når det så er sagt, så er det baseret på fortidens bedrifter, så for også at opretholde den høje kundetilfredshed i fremtiden, skal vi ud med slamsugeren og gøre en forskel igen i morgen.

Så skal du være vores næste topanmeldelse, så tøv ikke med at ringe til os døgnet rundt, og bestil din slamsugning lige præcis til det tidspunkt som passer ind i din kalender, det koster ikke ekstra at booke os ind uden for almindelig åbningstid.

Vi rådgiver også gerne omkring evt. priser og omkostninger, så du har en klar forventning om hvad en slamsugning koster, før vi går i gang. Så ring på telefon 70 777 850 nu og lad os få din problem klaret i en fart – og til mindst mulig gene for dig og dine omgivelser.

Hvad kan en slamsugning afhjælpe dig med?​

Slamsugning er en teknik, vi benytter os af, når dine kloakrør er tilstoppet. Når vi udfører en slamsugning hos dig, anvender vi en slamsuger, som er en specialvogn, som renser din tilstoppet kloak. 

En slamsugning er en effektfuld måde, som løsner og renser din tilstoppet kloak på.

I mange hjem kan der nemt opstå problemer med et tilstoppet kloakrør, og i disse tilfælde er en slamsugning nyttig og en god ide til at rense kloakken. Slamsugeren renser kloakken med rent vand, som kloakrøret bliver spulet med.

På den måde kan vi løsne, rense og suge faste materialer op som for eksempel grus, slam eller andet skidt der nu skulle være havnet i din kloak eller din brønd. I videoen herunder kan du se, hvordan Kloak-info foretager en professionel slamsugning.