Kloak-info

Kloak-info. Kloakmester med mere end 10 års erfaring.

Alle ansatte hos Kloak-info, er alle sammen uddannet indenfor netop deres specialeområde. På den måde får i altid den rigtige behandling når i vælger at benytte jer af Kloak-info. 

De mange års erfaring med højtrykspuling og kloak-rensning, samt TV-inspektion af kloak og kloakarbejde. Uanset hvilken udfordring du har med din kloak, er vores professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor skal du vælge Kloak-info som dit kloakfirma. 

Vi har udstyret og ekspertisen til at udføre reparationer, nyanlæg og forsikringsskader. Hvad end du skal have monteret et rottespær, foretaget en TV-inspektion eller have renset din kloak, har vores kloakmester og kloakspecialister forstand på det, så det bliver gjort korrekt og hensynsfuldt.

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

 

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Kontakt os

Har du en ide om at, din kloak trænger til en kærlig hånd. 

Hos Kloak-info, står vi klar 24 timer i døgnet til at servicere jer & jeres kloak. Så tøv ikke med at ringe eller udfylde kontakt formularen her på siden, så bliver i kontaktet hurtigst muligt. Det er altid en af vores dygtige medarbejdere som i vil blive kontaktet af. I har problemet, vi står med løsningen.